Urnen en gedenkstenen

Gepubliceerd op 28 juni 2021 om 22:27

Tijdens de voorbereidingen van mijn website heb ik met vele hondenbezitters,

natuurlijk ook veel teckelbaasjes, van gedachte gewisseld wat een goede aanvulling op de figuren zou kunnen zijn. Aanvankelijk gingen mijn gedachten uit naar dierenurnen. Dit had ik altijd op een of andere wijze in mijn gedachten vanwege het sobere of erg dure aanbod. Vrienden van mij hebben hun hondjes laten cremeren en kregen een kartonnen urn mee (nou ja kregen?), dat vindt ik vreselijk.. Bij het kijken naar urnen werd me dan ook snel duidelijk waarom dat zo is. Urnen zijn behoorlijk aan de prijs. Ik zou het heel mooi vinden dat de urn iets persoonlijks krijgt, bv de naam, een kleine gravure met een kleine tekst; alles in een persoonlijke sfeer voor je beste vriend en betaalbaar.

Tijdens de discussie kwamen ook gedenkstenen aan de orde om binnen of buiten te plaatsen.

Zo vertelde mij een dierenvriend dat ze hun dieren in eigen tuin hebben begraven en het mooi zou zijn een gedenksteen voor hun lieve overleden vriend te kunnen plaatsen. De gedachte aan je dier is zooo belangrijk dat het fijn is je vriend een respectvolle plek te geven.

 

Ik ben begonnen urnen en gedenkstenen te maken en daarin uw eigen ideeën te verwerken. Natuurlijk altijd betaalbaar.

Andreas


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.