Huberts Art

Unieke handgemaakte keramieken urnen en gedenkstenen voorhuisdieren.

Een huisdier is een maatje, een trouwe vriend. Ze geven onvoorwaardelijke liefde en kunnen troosten zonder woorden. Samen maak je veel mee. Je deelt lief en leed. Het overlijden van een huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Om je overleden hond, kat, konijn, paard of welk ander huisdier dan ook, na het overlijden een mooie plek te geven, heeft Huberts Art een unieke collectie urnen en gedenkstenen ontwikkeld. Op deze urnen en gedenkstenen kan een persoonlijke noot worden toegevoegd. Vraag naar de vele mogelijkheden 

  

       Dierenurnen

  Ecologische urnen

Unieke gedenkstenen

Handgemaakt dierenurn, geen tweede is gelijk. Veel tijd en aandacht is besteed aan de vormgeving en decoratie om van elke urn een uniek exemplaar te maken. Door de uitstraling zijn deze urnen zeer geschikt om de as van uw huisdier in te bewaren. Met de mogelijkheid om een persoonlijke noot toe te voegen als herinnering.

 

Deze ecologische urn is op milieuvriendelijke wijze gemaakt. Bij de vervaardiging zijn alleen natuurlijke grondstoffen gebruikt. De stroom voor het afbakken in de oven is afkomstig van zonne-energie. De urn is met kleurpotlood beschrijfbaar, bijv. met een mooie tekening of afscheidszin.Bekijk ook onze

Special edition ECO urnen.

 

Met een gedenksteen maak je voor je trouwe vriend een bijzondere begraafplek. Ook bestaat er de mogelijkheid om op deze unieke gedenksteen een persoonlijke noot toe te voegen; bijv. de naam, afscheidszin of tekening van het leukste speelgoed van uw dier. Bespreek met Huberts Art je wensen. Er is veel mogelijk.

 

 

Unieke handgemaakte urnen en gedenkstenen voor paarden

De emotionele band tussen mens en paard is al eeuwen oud. Door de relatie met jouw paard leer je zijn karakter, gevoeligheid en nieuwsgierigheid kennen. Er zijn geen woorden voor, welk gemis je ervaart, als je zijn nabijheid moet missen. Voor dit prachtige en gevoelige dier heeft Huberts Art een speciale paarden urn ontwikkeld. In deze unieke urn kan de volledige as van het paard worden bewaard. Een symbool van jullie liefde.

Op Huberts nieuwe website www.paardenurnen.nl vind je hier veel meer informatie over.

 

 

 

 

Teckels • Dwerg Teckels • Boekethouders • Picasso naamplaatjes

Huberts art

Merelstraat 16

NL 7622AM Borne

+31.651610463