Unieke handgemaakte urnen en gedenkstenen voor paarden.

 

De emotionele band tussen mens en paard is al eeuwen oud. Door de relatie met jouw paard leer je zijn kararakter, gevoeligheid en nieuwsgierigheid kennen. Er zijn geen woorden voor, welk gemis je ervaart, als je zijn nabijheid moet missen. Voor dit prachtige en gevoelige dier heeft Huberts Art een speciale paarden urn ontwikkeld. In deze unieke urn kan de volledige as van het paard worden bewaard. Een symbool van jullie liefde.

 

De paarden urn bestaat uit twee delen, een pilaar en een bol. De as wordt in beide delen bewaard. De Pilaar waarin de meeste as zit, kan na de rauw periode op een speciale plek worden begraven, zoals tuin of weiland. Na verloop van tijd zal deze pilaar oplossen en terug worden gegeven aan de natuur.

 

De bol kan als tastbare herinnering apart worden bewaard, maar mee begraven kan ook. Een andere mogelijkheid is om van de pilaar met bol een mooie herdenkingsplek te maken.

 

De paarden urn wordt in opdracht vervaardigd. In overleg kan aan de urn ook iets persoonlijks worden toevoegen zoals naam of haar van het paard of een mooi gedicht op de zuil.

 

Al je wensen en ideeën zijn bespreekbaar met Huberts Art. Neem gerust contact op voor een mooi en uniek aandenken.

Een aandenken aan je paard houdt de herinnering levend.

Meer over paardenurnen op www.paardenurnen.nl

van HubertsArt