juni’24  - Mooi artikel in de krant


mei'24  - RAKUstoken

Het was geweldig gezellig. We hebben een hele mooie dag gehad en mooie werkstukken Raku gestookt.  

Zie onder een dia reportage van deze schitterende dag.

Dank ook aan Ria voor de vakkundige Raku begeleiding en Hans voor de mooie foto’s.  

Ook zin in een WorkShop Rakustoeken? info@hubertsart.com

Op zaterdag 11 mei stappen we in de magische wereld van Raku. De groep heeft prachtige werkstukken van speciale klei gemaakt, ruw gebrand en klaar voor de volgende stap. Met Raku-glazuren gaan we ze zorgvuldig afwerken en dan volgt het traditionele buiten stoken. De spanning is voelbaar terwijl we wachten op deze bijzondere dag.


mei'24  - WorkShop sieraden glasfusen

Gisteravond hebben we onze workshop sieraden glasfusing gehad, een ervaring vol schoonheid en vindingrijkheid. We hebben prachtige hangers en oorbellen gecreëerd, elk stuk uniek en stralend met eigen karakter.

De sfeer was super gezellig, gevuld met gelach en inspiratie. En het beste van alles? Jij kunt ook deel uitmaken van deze betoverende ervaring! Of het nu met je collega's, vriendinnen of team is, deze workshop is de perfecte gelegenheid om samen te komen en je creatieve vuur aan te wakkeren.


april'24 - Bezoek aan Botz in Münster

 

Met groot enthousiasme delen we ons avontuur bij Botz in Münster, een dag die alle verwachtingen overtrof en ons een diepgaande blik gaf in het hart van dit innovatieve bedrijf.

Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we verwelkomd door de warmte en toewijding van de mensen van Botz, met name Mechtild en Sigrid, die ons met open armen ontvingen. Het was meteen duidelijk dat dit bezoek meer zou zijn dan een standaard rondleiding.

We werden meegenomen op een reis door het hele bedrijf, beginnend bij de creatieve productontwikkeling. Hier kregen we een exclusief inzicht in het proces achter de schermen, waar ideeën tot leven komen en vorm krijgen. Het was inspirerend om te zien hoe elke stap doordrenkt was met passie en precisie.

Vervolgens werden we meegenomen naar de productie, waar we kennismaakten met de mensen die de ruggengraat vormen van Botz. Hun toewijding en vakmanschap waren duidelijk zichtbaar in elk aspect van hun werk, en het was een voorrecht om hen aan het werk te zien.

Maar het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld de verrassing die ons te wachten stond: een workshop om een nieuwe productlijn uit te proberen op bekers. Onder begeleiding van de experts van Botz mochten we onze eigen creativiteit de vrije loop laten en experimenteren met kleuren en technieken. Het was een unieke kans om hands-on ervaring op te doen en te leren van de besten in het vak.

En alsof dat nog niet genoeg was, mochten we onze zelfgemaakte bekers aan het einde van de dag mee naar huis nemen, als aandenken aan een onvergetelijke ervaring.

 

Al met al was het een geweldige dag met geweldige mensen bij Botz. Onze waardering voor hun toewijding, vakmanschap en gastvrijheid kan niet genoeg benadrukt worden. We zijn dankbaar voor deze kans en kijken ernaar uit om in de toekomst weer terug te keren naar deze bijzondere plek.


april'24 - Borne op z'n best

HubertsArt en zijn cursisten. Wat een leuke presentatie van ons atelier. Wij hadden 2 kramen,1 voor informatie van wat je zo alles kan maken en 1 van de cursisten waar zij hun kunstwerken presenteerden en verkochten. Samen hebben wij ons atelier weer goed op de kaart gezet.

Heel erg bedankt namens Rene & Lucia, Ilona, Andreas & Annemieke en Hubert.